lixinc electronics co., limited is een van de toonaangevende onafhankelijke distributeurs van professionele elektronische componenten en elektronische componenten. vanaf het begin van de initiële ontwikkeling van veel personeel van professionele kwaliteit, de vorming van wetenschappelijke, perfecte en efficiënte menselijke architectuur. en hebben goede zakelijke relaties opgebouwd met vele beroemde fabrikanten en agenten van geïntegreerde schakelingen.

ons belangrijkste doel is om effectief te voldoen aan de eisen van de klant, om de beste prijzen aan te bieden met strikte kwaliteitscontrole, om meer dan 1 jaar of meer kwaliteitsgarantie te geven, om te zoeken en het tekort aan ic over de hele wereld te ontdekken. gedurende vele jaren als gespecialiseerde leverancier van elektronische componenten en goede relatie met de wereldwijde elektronicafabrikanten, makelaar, agenten, commissie en meer, zijn onze lage kosten, hoge efficiëntie en goede services onze belangrijke voordelen en hebben ze onze reputatie van de handel tot stand gebracht. welkom congregaties in zakelijke onderhandelingen, wederzijds voordeel en gemeenschappelijke ontwikkeling.

agent verdeelt de wereld een breed scala aan bekende merken ic: adi,st,ti,nxp,on.microchip,maxim,intel,allegro,altera,aos,avago,infineon,renesas,rohm,xilinx,mps, etc. wereld- gerenommeerde ic- en vermogensmodules, ic, igbt, ipm, pim bestuurbare siliciumgelijkrichtbrugdiode, inclusief communicatie, halfgeleider, instrumentatie, lucht- en ruimtevaart, computer en omliggende producten, consumentenelektronica, enz.

mlijst

het bedrijf heeft voornamelijk te maken met twee grote binnenlandse en buitenlandse handelaren en gebruikers van terminalfabrieken, die nu een zeer gelijkwaardige en door de fabriek geprefereerde leverancier zijn geworden. tal van spotvoorraad kwaliteitsproducten, bevredigende prijs, flexibele en snelle bediening geven klanten een handige service om een ​​goed dubbel effect te creëren.

maken we als volgt
  • alle producten geleverd door LIXINC Electronics Co., Limited make electronics zijn de originele originele gloednieuwe authentieke om de productkwaliteit te waarborgen;
  • 2. alle producten die door LIXINC Electronics Co., Limited worden geleverd, zorgen ervoor dat elektronica voldoet aan de technische normen en kwaliteitsnormen van de industrie, die voldoen aan de standaardvereisten voor originele technische parameters (originele verkoop garanderen)
  • als er een kwaliteitsprobleem is in het product, heeft het bedrijf geen voorwaardelijke verantwoordelijkheid om terug te keren of te ruilen.
visie

creëer een wereldleidende leverancier van gemengde elektronische componenten, spotvoorraadverkoop, wereldwijde service

missie

bieden ondersteunende diensten voor elektronische componenten aan de meerderheid van de coöperatieve klanten, om een ​​beter leven te creëren voor werknemers van het bedrijf en meer bijdragen te leveren aan de samenleving

doe je product met je hart, we zijn onderweg geweest!

het product is geschikt voor de industrie is: beveiliging, tongxun, medisch, auto-elektronica, smart home, elektrisch vermogen, vermogen, optische motor, verlichting, instrument, digitale consumentenproducten, enz.

Top